Egyedi, fenyőkímélő, karácsonyfa kartonból. Díszíthető, dekorálható, önmagában szerethető. Összes termékünk megtalálható


KreARTON: www.kreativ-dekoracio.hu

Látogassatok el hozzánk!

KreARTON karton karácsonyfa

2015. február 17., kedd

Készítsetek családfát!

Múltkor bemutattuk nektek az évszakfát, elmondunk néhány dekorációs lehetőséget. Az oldalunkon láthattátok, hogy egy színező készletünk is van hozzá, ami segít elindítani,  a hogyan is kezdjünk hozzá zűrzavarban benneteket.
Biztos tapasztaltátok, ha leültök a gyerekekkel beszélgetni az évszakokról, és azok változásairól, rengeteg érdekes dolgot megtudhattok. Nagy izgalmas és sokatmondó, hogy ők mit emelnek ki egy-egy évszakkal kapcsolatban. Mi a kedvenc évszakuk? Mi a kedvenc elfoglaltságuk? Mi az, aminek adott évszak, évszakfájára mindenképp fel kell kerülni?
Nyugodtan legyetek formabontóak: ezen az évszakfán lehet fagyi, egyszerre többféle gyümölcs, akár kedvenc helyeinket is megjeleníthetjük rajta. A lényeg abban áll, hogy egy egységben látjuk mindazt ami fontos számunkra.
Ha eljön egyszer a tavasz, nézegetjük a feldíszített fánkat, és minden nap emlékeztet rá bennünket, mi az amit szeretünk, miért jó, hogy tavasz van.
Viszont amíg nem jön el a tavasz, - és gondolom a téli évszakfa már mindenkinél fel van díszítve :) - szóval addig adok egy másik ötletet.
KreARTON_karton_dekoracio_evszakfa_cardboard_reuse_design0022

Készítsetek családfát!

Garantáltan remek móka ez is. A gyerekek imádnak fényképeket nézegetni, beszélgetni a múltról. Szeretik magukat látni kicsinek, és szeretik szüleiket, nagyszüleiket nézegetni a régi képeken. Számukra nagyon érdekes, hogy anya és apa is volt kisgyerek, hogy a nagyi, nem nagyinak született, ő is volt fiatal lány.
Segít nekik megérteni az idő múlását. Egyúttal beszélgethetünk régi emlékekről, kalandokról.
Igazi, hűvös, téli estékre való elfoglaltság.

1 megjegyzés:

  1. TOTO Titanium Price Per ounce: 50 GBP in the US - Titanium Arts
    TOTO apple watch titanium vs aluminum Titanium is a dei titanium exhaust wrap graphite-based glass-based alloy in which titanium vs ceramic flat iron the elements of steel fallout 76 black titanium and titanium titanium curling iron are embedded together. Its thin alloy design

    VálaszTörlés