Egyedi, fenyőkímélő, karácsonyfa kartonból. Díszíthető, dekorálható, önmagában szerethető. Összes termékünk megtalálható


KreARTON: www.kreativ-dekoracio.hu

Látogassatok el hozzánk!

KreARTON karton karácsonyfa

2015. február 3., kedd

Dekorációk kartonból helyszínhez igazítva

A hétvégén nyitott budapest első családbarát közösségi tere, a HellóAnyu! A kreatív teremben kaptunk helyet mi is. A Színtér projekt keretein belül - azaz Borarti és a KreARTON együttműködésével - fogunk kreatív foglalkozásokat tartani gyerekeknek és alkotó kedvű felnőtteknek.
dekorációk_kartonból_KreARTON2
A nyitó rendezvényre készítettünk némi dekorációt a hely szellemiségéhez hangolva, anyukákat, gyerekeket - természetesen kartonból. Nagyon egyszerűen kezelhetők, könnyen felhelyezhetők, és egyértelműen élettel töltötték meg a teret. A mi termünkben geometrikus állat figurák kaptak helyet, lámpán, karnison leselkednek.
dekorációk_kartonból_KreARTON
KreARTON_muhely_karton_cardboard_0012
A nyitó rendezvényen pedig karton házikókat és rókafejeket készíthettek az alkotókedvű gyerekek - és felnőttek -. Jó volt látni, hogy anyukák, apukák is kedvet kapnak, kezükbe veszik a festéket és a filcet.
Figyeljétek programjainkat és gyertek ti is alkotni!
szinterprojekt.blogspot.hu
facebook: szintérprojekt
Ha pedig egyedi dekorációt szeretnétek keressetek minket, megvalósítjuk elképzeléseiteket, akár gyerekszobába, akár iskolába, óvodába alkalmas dekorációk terén:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése