Egyedi, fenyőkímélő, karácsonyfa kartonból. Díszíthető, dekorálható, önmagában szerethető. Összes termékünk megtalálható


KreARTON: www.kreativ-dekoracio.hu

Látogassatok el hozzánk!

KreARTON karton karácsonyfa

2016. október 25., kedd

Kreatív elfoglaltságok őszi szünetre

Éljen, itt az őszi szünet! Úristen, mit csinálunk egész nap? Ismerős?
Nyugalom, íme összegyűjtöttünk néhány tippet, mivel üssük el az időt, ha az időjárás nem engedi, hogy a szabadban tekeregjünk:

1.,  Készítsünk őszi falevelekből alkotásokat!

89d827a4bb752b0ae49861a453bd6ea8
Akár állatfigurákat, akár szabadon, fantáziánk szerint bármit kialakíthatunk egy sima papíron a különböző színű, formájú falevelek ragasztásával. A mintákat kiegészíthetjük rajzzal, festéssel.
Forrás: http://www.teacollection.com/blog/2012/10/03/20121003behind-the-design-creating-with-leaves-and-flowers/

 2., Nyomdázzunk az ujjunkkal!


Az alábbi oldalon nyomtatható mintát találtok ehhez a szuper pitypanghoz, amit aztán különböző színű festékkel díszíthettek. A gyerekek általában szeretnek a kezükkel dolgozni, hagyjuk, hogy az ujjukat nyomják a festékbe, és azzal nyomdázzanak. Van olyan gyerek, aki viszont nem szereti bekoszolni a kezét, ez sem gond, adjunk nekik fültisztító pálcát, ezzel ugyanolyan jól részt vehetnek a játékban.

Forrás: http://gluedtomycraftsblog.com/2016/07/thumbprint-dandelion-kid-craft-wfree-printable.html


3., Készítsünk őszi pókokat!

f19897d1a5fc6f270bc94bff2ae58c77A közepe egy gesztenye, amibe hurkapálcákat szúrunk, és bármilyen fonallal elkezdjük körbetekerni, úgy, hogy a pálcáknál mindíg áttekerjük a szálat.
Biztos sokan emlékeztek még gyerekkorunkból, mi is készítettünk ilyet.
Forrás: http://lillenord.com/chestnut-spiders/

 

4., Betűkirakó gesztenyéből 

64bee606410cc4ff770f7f39d62497e0
Egyszerű, egy krétafilccel, vagy tartós, akár alkoholos filccel könnyen kivitelezhető. Kisiskolásokkal jó móka újabb és újabb szavakat összeállítani a betűkből.
Forrás: http://blogg.skonahem.com/hemmamedhelena/2016/10/02/diypyssel-harligt-hostpyssel-med-kastanjer/

 


5., Papír repülő hajtogatás

Nem kell mindig valami iszony új dolgot kitalálni. Nálunk (főleg a kisfiamnál) nagyon népszerű, és néhány hónap pihenő után újabb felvonásokkal jelentkezik a papír repülő hajtogatás. Komoly háziversenyekre, konstrukciós vitákra adhat alapot. Igazán élvezetes. Íme, néhány fajta: 

6., Papír gurigákból csodaszép dekoráció

Nálam nagy kedvenc ez az ötlet, már csináltuk szülinapi zsúron, csak úgy itthon, és igazán szép, és egyedi halak tudnak születni. Simán, mindenféle talált papírt odaadok, és vághatunk is egy pikkely mintát, de az sem gond, ha méretben eltérnek. Hisz így lesz egyedi az az alkotás!Élvezzétek az együtt töltött időt, és alkossatok a gyerekekkel együtt. Nekünk felnőtteknek is kikapcsolódás tud lenni, ha megengedjük magunknak, hogy ne konvenciók mentén működjön csak az agyunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése