Egyedi, fenyőkímélő, karácsonyfa kartonból. Díszíthető, dekorálható, önmagában szerethető. Összes termékünk megtalálható


KreARTON: www.kreativ-dekoracio.hu

Látogassatok el hozzánk!

KreARTON karton karácsonyfa

2013. december 17., kedd

A PIN Magazin téli számában

Azt már megszoktuk, hogy a PIN Magazin mindíg szívünknek kedves témákkal és szemünknek kedves megjelenéssel rukkol elő. Nem volt ez most se másképp. 

A mostani szám különlegessége, hogy megmutathatjuk Nektek, mire képes a kreativítás a karton karácsonyfát illetőleg. Több egyedi megvalósítást, a Ti és a mi ötleteinket is megmutattuk már. 

Most viszont egy olyan dekorációs öltetet láthattok, amihez még eszközt is adunk a kezetekbe. Hogyan? 






























Lapozzátok végig a mostani számot is, innen letölthető, és ha megtaláltátok a környezettudatos karácsony részt, ott már biztos megleszünk mi is. Borarti keze nyomán olyan szép egyedi külsőt kapott a karácsonyfa, hogy azt gondoltam, ezt kár lenne csak az újság "hasábjain" viszontlátni. 



















Ezért, Bori összeállított számunkra egy dekorációs csomagot, amiben megtaláhatjátok a hópelyhes sablont, és egy Posca filctollat, ami különlegesen szépen díszíti a kartont.

A mi ajándékunk pedig az, hogy Borarti csomagját, minden, legalább 1 db, 70 cm-es karton karácsonyfát rendelőnek ajándékba adunk. 
A készletek végesek, úgyhogy amíg tart gyertek. A rendelésnél a jelszó: Borarti csomag. 

Rendelés emailen: info@krearton.hu
Webshopon keresztül: www.krearton.hu



1 megjegyzés:

  1. Végül is. Fákat nem vágnak ki pluszba, már csak arra kell odafigyelni, hogy újrahasznosítsuk ezeket a papírokat. Nem rég olvastam az FSC jelzésről, Ti ismeritek? Itt egy egyszerű kép, magyarázatként: http://redir.ec/felelosseg

    VálaszTörlés