Egyedi, fenyőkímélő, karácsonyfa kartonból. Díszíthető, dekorálható, önmagában szerethető. Összes termékünk megtalálható


KreARTON: www.kreativ-dekoracio.hu

Látogassatok el hozzánk!

KreARTON karton karácsonyfa

2015. november 1., vasárnap

Karácsonyi készülődés kreatívan

KreARTON_christmas_decoration
Nálunk az úgy szokott lenni, hogy már szeptemberben elindul a karácsonyi szezon. Persze először csak az én gondolataimban, a teendő listákban, és a számítógépemen. Aztán kikúszik a virtuális térből, és elkezdenek karácsonyfák beszállingózni a lakásba. Természetesen kartonból, ez nem is kérdés. Aztán van olyan, hogy jönnek-mennek. Ott vannak néhány napig az otthonunkban, majd mintadarabok lesznek vásárokon, boltokban.
Közben nyitott szemmel járok, és ha az utamba akad, lenyesett faágakból berángatok egy adagot a lakásba, és elkezdem feldíszíni. A díszek is folyamatosan készülnek hozzá: hajtogatunk, ragasztunk, gyöngyöt fűzünk. Mindíg valami más történik.
És mire eljön az adventi időszak tulajdonképpen már pompázik a lakás. De számomra ez a pompa nem más, mint a natúr, természetközeli, nem harsány, egyszerű díszítés.
Fehér geometrikus díszek, nagy arany karton csillag, karton karácsonyfák, sima zöld levelek, mécsesek befőttesüvegből, néhány faág, farönk.
IMG_0860
IMG_0862
IMG_0864
KreARTON_geometrikus_dekoracio_karacsony_cardboard_reuse_design0003
Szóval ha jobban belegondolok nem is kellett hozzá semmi extra, egy kis papír, egy kis újrahasznosítás és a természet.
De végül is nálam mindig ugyanez a recept :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése