Egyedi, fenyőkímélő, karácsonyfa kartonból. Díszíthető, dekorálható, önmagában szerethető. Összes termékünk megtalálható


KreARTON: www.kreativ-dekoracio.hu

Látogassatok el hozzánk!

KreARTON karton karácsonyfa

2013. május 4., szombat

A karácsonyfán túl #1

Hogy mit csinál a karton karácsonyfa "gyáros" az év további 11 hónapjában, ami nem a karácsonyról szól? 

Nem, nem karton húsvéti nyulakról álmodozik! 

Sokkal inkább, visszatér a kiinduló gondolathoz: miszerint mennyire jó látni gyerekeinket, amint a legegyszerűbb dolgokkal játszanak; értelmet adnak a kidobásra váró dobozoknak; hogy percek alatt autó, vagy babaház válhasson belőlük. 
A gondolatmenet most úgy folytatódott, hogy olyan letisztult, egyszerű formájú, modern játékok életre keltése a cél, amit a szülők is be tudnak fogadni környezetükben, akár a nappalijukban.
Azért a többes szám, mert végül olyan erősen igyekeztem, hogy hirtelen három termék is egyszerre ért a cél vonalhoz. Nálunk ez amúgy is így szokás...

Íme tehát az első: a házikó, ami lehet babaház, és garázs; pofon egyszerű összerakni, szétszedhető és újra összeállítható. Ablak párkányon, éjjeli szekrényen is elfér. Egyedileg dekorálható, bármelyik verziót - akár a minta nélkülit, akár a nyomtatott mintást - választod, jó néhány kreatív órát tölthetsz el gyerekeddel együtt a díszítéssel.
A nami-ban pedig már kapható is!


A végére pár werk fotó a mintadarabok beüzemeléséről. Nálunk így lett belőle póniház, illetve garázs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése